Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam doświadczonego grafika na serwer metin2.

Oferuje miejsce w teamie , rangę , % z IS.

Kontakt:GG:42543670 Lub PW.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

nie polecam tego pana, byłem na jego serverze "Avreath" grafikiem i zostałem z niczym. Umawialiśmy się na % z IS nic nie dostałem na dodatek jest to dziecko jeżeli mi nie wierzysz mam ciekawy film i ss nie długo pojawią się na youtube pozdrawiam były [GM]Meester.

Opublikowano

Własnie ''Były'' Zostałeś wywalony z teamu za oszustwa i oszczerstwa . Rozdawałeś eq i nie tylko .

Odświeżam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

nie polecam tego pana, byłem na jego serverze "Avreath" grafikiem i zostałem z niczym. Umawialiśmy się na % z IS nic nie dostałem na dodatek jest to dziecko jeżeli mi nie wierzysz mam ciekawy film i ss nie długo pojawią się na youtube pozdrawiam były [GM]Meester.

Jak ty jesteś pizda nie grafik, prace na poziomie nauki na informatyce w gimnazjum, lol.

Opublikowano

Własnie ''Były'' Zostałeś wywalony z teamu za oszustwa i oszczerstwa . Rozdawałeś eq i nie tylko .

Odświeżam.

Jak ty jesteś pizda nie grafik, prace na poziomie nauki na informatyce w gimnazjum, lol.

Ach, jak ja lubię jak się tak ludzie ośmieszają oszukiwałem server o.O rozdawałem dobre bajki. W sobot/niedziele pokaże się ciekawy film na temat tego servera wtedy się okaże kto chodzi do gimnazjum :). Harnas widzę 1 post widać że multikonto lub jego dzieciny kolega mam wielu zadowolonych klientów więc szczam na hejt.

Opublikowano

Hmmm uważam, że słusznie pan @up oskarża założycieli,

widać po Waszych lub twoich (multikonto) postach, które ewidentnie świadczą, że jesteście dzieci ....

Taki hejt do mamusi, nic nie umiesz ale krytykować potrafisz. Człowieku nie wiesz nawet co to gumka w Paint'cie.

P.S. - szukaj grfika, a potem go wywal i zostaw z niczym, niechc tylko ma dowód to się rozprawa szykuje ;)

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...